Непроханих гостей з Близького Сходу затримано на Закарпатті


Перший день робочого тижня ознаменувався для прикордонників відділу «Стужиця» Чопського загону черговим затриманням незаконних мігрантів.

Інформацію про групу невідомих осіб, які рухаються до кордону, представники підрозділу, що охороняє кордон у Великоберезнянському районі, отримали завчасно. Це дало змогу якісно спланувати та здійснити операцію по затриманню «непроханих гостей».

Правопорушників, які впевнено простували до українсько-словацького рубежу, було затримано на околиці села Стужиця. «Туристів» виявилось п’ятеро – троє чоловіків та двоє жінок. Як буває зазвичай у таких випадках, затримані не мали при собі жодних документів і повідомили охоронцям кордону, що є громадянами Сирії. Пункт призначення своєї подорожі чітко не зазначили, але повідомили, що слідували до Євросоюзу.

Затриманих було доставлено до підрозділу та складено відповідні адміністративно-процесуальні документи за спробу незаконного перетину державного кордону. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в прес-службі Чопського прикордонного загону

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.