І знову телефонні шахраї "розводять" закарпатців

За 300 гривень ужгородець мав викупити компроментуючі фотографії своєї дружини. Гроші потрібно було перерахувати через термінал на рахунок мобільного телефону, який повідомив шахрай.

 

«У мене є кілька фотографій вашої дружини з іншим чоловіком, що свідчить про її зраду. Готовий їх надіслати поштою - за окрему виногороду. Поповніть рахунок за номером мобільного телефону та вкажіть адресу свого місця проживання», - такі слова почув по телефону від незнайомця 35-річний ужгородець.

 

«У вірності своєї дружити я впевнений. Кажуть, є на світі жінки, які не зраджують своїх чоловіків… Це саме про мою дружину. До того ж, телефонний шахрай не знав ні імені моєї дружини, ні її прізвища, ні місця нашого проживання. Я одразу запідозрив неладне. Тому, не гаючи часу, звернувся до міліції», - каже чоловік.

 

Міліція закликає громадян бути обачними, не довіряти подібним телефонним повідомленням, головна мета яких – обманним шляхом заволодіти грошовими коштами. Якщо вам зателефонували невідомі та під різними приводами просять перерахувати гроші – не гайте часу, дзвоніть 102 або зверніться до міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця та збереже кошти.

 

А щодо даного факту з «викривальними» фото, то дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

 

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.