В кримінальній столиці Закарпаття затримали наркомана

Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції у помешканні 25-річного мешканця м.Мукачева виявили та вилучили амфетамін, шприц та пристрій для куріння.

Чоловік і раніше мав проблеми із законом: його притягали до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів, але повчального уроку він не засвоїв, натомість продовжив йти кримінальним шляхом. Міліціонери перевірили інформацію і, здобувши вагомі докази, провели санкціонований обшук в помешканні мукачівця.

 

Тут виявили порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, вагою близько 10 грамів, а також пластикову пляшку зі зрізаною горловиною (для куріння марихуани) із залишками марихуани та шприци.

 

- Вилучена речовина направлена на дослідження до обласного експертно-криміналістичного центру. Стосовно затриманого слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, його дії кваліфікуються як незаконне зберігання наркотичних засобів, а максимальним покаранням може стати трирічне ув’язнення, - коментує подію начальник кримінальної міліції Мукачева Іван Повханич.

 

Триває досудове розслідування.

 

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.