Закарпатський громадський активіст Мирослав Горват заступається за ромів-ґвалтівників (ФОТО)

Ромська громада Ужгорода не засуджує молодих ґвалтівників, а робить спроби їх "відмазати" різними способами. Зі слів циганів, зґвалтована ужгородка являється проституткою, а мешканці Радванки невинні "ангели".

"Сьогодні Ужгород сколихнула новина про начебто групове зґвалтування дівчини ромськими хлопцями? Чому начебто? Тому що в цій історії виникає більше запитань ніж є відповідей….

 

Близько 16:00 роми мене повідомили про початок судового засідання в Ужгородському міськрайонному суді по вулиці Загорській над п'ятьма ромами, яких вчора затримали працівники міліції Ужгорода за підозрою у згвалтуванні дівчини 19-ти років на стадіоні «Спартак». Хлопцям наймолодшому тринадцять, старшому – двадцять. Розглядали питання взяття під варту на період розслідування справи. Під час судового засідання біля воріт суду зібралося 50-60 осіб-ромів, більшість з Радванки – це родичі і друзі хлопців. Спецназ не запускав нікого всередину будівлі суду. Завершили справу після 19 години.

Чотирьох з п*яти затримали, вони вже ночують у СІЗО.

Наймолодшого відпустили. Підозрювані мають тиждень на подання апеляції . Яка інформація є на даний момент про цю надзвичайну подію? Можу сказати одне – у всій цій історії потрібно детально розібратися! Тому що зі слів хлопців важко зрозуміти, чому дівчина 19 -ти років, студентка, свідомо пішла на зустріч з хлопцями, серед білого дня з п'ятьма хлопцями, а потім каже про зґвалтування є досить дивно! Тим більше два дні підряд!"- пише Мирослав Горват на Фейсбуці.

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.