Екс-зек накоїв біди на Закарпатті

Мукачівські оперативники встановили особу раніше судимого 54-річного безробітнього, який спокусився на чужий мобільний телефон. Окрім того, як з`ясувалось згодом, чоловік того ж дня вчинив ще й розбійний напад в м. Ужгород, де і був затриманий правоохоронцями.

 

Наприкінці жовтня до мукачівських правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що його пограбували серед білого дня в центральній частині м.Мукачева. Чоловік розповів, що до нього з проханням передзвонити підійшов незнайомець. Потерпілий дав свій телефон, однак незнайомець вихватив мобільний з рук і втік у невідомому напрямку.

 

На цей раз жертвою зловмисника став 57-літній мукачівець, який упізнав «досвідченого» грабіжника із м.Запоріжжя. Як з`ясувалось згодом, чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Тільки місяць тому він вийшов із місць позбавлення волі за вбивство та розбійний напад, проте на шлях виправлення так і не став. Хоча запевняв працівників міліції, що вирішив змінити місце проживання, аби розпочати «нове життя».

 

Так, за один день скоївши грабіж і розбійний напад на магазин, чоловікові доведеться відповідати за вчинене згідно із законодавством.

 

Наразі слідчими Мукачівського міськвідділу відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Тривають досудові перевірки щодо причетності раніше судимого до аналогічних злочинів.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.