Директор ужгородської аптеки реалізував сильнодіючий лікарський засіб без відповідного обліку

Цим чоловік порушив вимоги постанови Кабінету Міністрів України.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Батискаф» оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ужгородської міліції відділу спільно з працівниками по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області перевірили ужгородську аптеку, в якій було виявлено чимало порушень.

Правоохоронців цікавив облік реалізації підконтрольних препаратів. Під час перевірки, міліціонери встановили, що директор аптеки реалізував сильнодіючий лікарський засіб з порушенням обліку та контролю.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 321 Кримінального кодексу України (порушення встановлених правил виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, відпуску, обліку, перевезення, пересилання отруйних чи сильнодіючих речовин, що не є наркотичними або психотропними чи їх аналогами, або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів), санкція якої передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

 

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.