Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чиновника Ужгородської міської ради


Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та направлено до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт відносно заступника начальника управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ужгородської міської ради. Торік у жовтні посадовця затримали при одержанні 600 дол.США неправомірної вигоди.

Слідством встановлено, що чиновниик вимагав від ужгородця вказану суму неправомірної винагороди за позитивне вирішення, з використанням свого службового становища, питання щодо видачі дозволу по здійсненню торгівельної діяльності на території м. Ужгорода.

 

 

Довідка:

ч. 4 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.