Ціна смерті в Ужгороді

Так , саме "ціна смерті", адже в ці тяжкі часи коли більшість населення держави живе за межею бідності, працівники кладовищ відверто здирають шалені гроші за місце для поховання. Для приклада в мікрорайоні Доманинці з людини яка ховала близького родича вимагали 15 тисяч гривень за місце для вічного спочивання тіла людини, притому що офіційна сума менша в декілька разів.

Не треба забувати, що на плечі родини усопшого лягає ще ряд різноманітних витрат, таких як придбання труни, організовування поминок та багато інших, які нема сенсу перелічувати. Людина яка розповіла нам про цю злочинну діяльність відповідальних осіб, не мала бажання розголошувати своє ім’я , для того щоб бути впевненим , що могила близької людини не постраждає і не буде ніяких актів вандалізму зі сторони цих "ЛЮДЕЙ".

Краяни, в таких випадках, заставте себе перебороти ту біль яка є у вас через втрату близької Вам людини, і йдіть в правоохоронні органи Закарпаття і там добивайтесь справедливості. Про будь які відомі факти злочинних дій "похоронників" просимо повідомляти редакцію нашого сайту, на нашу електронну пошту.

Анонс Закарпаття 

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.