На Мукачівщині за звідництво затримано 22-річну мешканку Сваляви

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, УМВС області спільно з правоохоронцями кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції затримали 22-річну дівчину, яка за гроші звела подругу з клієнтом для надання інтимних послуг.

 

Вночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівників міліції, що ними задокументовано факт звідництва в одному з готелів Мукачівського району.

Встановлено, що 22-річна непрацююча дівчина звела для надання послуг сексуального характеру 15-річну неповнолітню зі Свалявщини з «клієнтом». За свої послуги неповнолітня повія отримала 800 гривень, які мала розділити зі звідницею. Також правоохоронці з`ясували, що про зустріч з чоловіком було домовлено заздалегідь, так само було обговорено суму, на яку погодились обидві дівчата.

 

Із пояснень неповнолітньої стало зрозуміло, що дівчина проживає у неблагополучній сім`ї. Її мати позбавлена батьківських прав, батько помер, а опікуном призначено стареньку бабусю. Тож дівчина погодилась на такий «підробіток» через брак грошей.

 

Наразі слідчим міськвідділу відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають перевірки.

 

Наталія Машіко

 

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.