СБУ Закарпаття арештувало «будівельників» тунелю через кордон

21 серпня 2012 р. співробітники Служби безпеки України затримали двох осіб, підозрюваних у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області.

20 липня слідчі відділу УСБУ в Закарпатській області порушили кримінальну справу за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та вчинення незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, тобто злочинів, передбачених ч.2 ст.332, ч. 1 ст.204 КК України.

У процесі розслідування справи були отримані докази причетності до зазначеної протиправної діяльності двох місцевих жителів, 1967 та 1975 років народження, які переховувались від слідства.

На підставі зібраних матеріалів вони були оголошені в розшук як обвинувачені за ч.2 ст.28 (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою), ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч.2 ст.305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів) та ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон) КК України.

У вівторок 21 серпня заявлені у розшук особи були затримані співробітниками СБУ в м. Євпаторія (АР Крим) в орендованому ними будинку.

Зараз зловмисники перебувають під вартою. Слідство триває.


Джерело:Прес-центр СБ України
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.