Сдать нельзя заплатить

Студенты УжНУ направили открытое письмо журналистам про вымогание денег (оригинал письма на украинском языке):

 

 

Шановна редакціє, ми студенти заочники факультету інформаційних технологій. Будемо відверті – набридло, нема сил. В нас проходить сесія, звісно заочна частина студентсв ане являється найвідповідальнішою та прогресивною в навчанні, причиною зазвичай являється скрутне фінансове становище, і як наслідок потреба покинути стаціонарну форму навчання для пошуку роботи. Більшість з наших курсів саме тому і пішли на заочне. Зараз в нас сесія, і сказати чесно – нам не вистачає заробленних грошей на навчання. Ну, навчання офіційно ми оплатити з горем навпіл можемо, проте нашому здивуванню не було меж коли на факультеті з нас почали вимагати неофіційну плату за “навчання”. Так, під час сесії ми познайомились з доцентом кафедри інформаційних управляючих систем та технологій – Коцовським Владиславом Мироновичем. І уявіть собі, людина веде ТРИ(!) предмети – Системи штучного інтелекту, Методи і засоби комп’ютерних інформаційних технологій, та Розробка програмного забезпечення для офісних систем, ЗА СПРИЯННЯ В ВИРІШЕННІ ПИТАННЯ З ОЦІНКОЮ ПОПРОСИВ В НАС 1500грн!!!!

 Тільки разом за три предмети, тільки опт, розниця шанованого доцента не цікавить. Чудово написані роботи? – Вадим Миронович не чув. Просимо вище керівництво УжНУ звернути увагу на цього кадра, який за інформаціює колег-студенитів стаціонарників таким самим займається і на стаціонарній формі навчання, а також окрім своїх предметів “рішає” дипломні проекти. Цін варіюється, як вже і нам він наперед сказав – 200-300 долларів. Це оцінка і робота в його проФФесійному виконанні. Ганьба. Після Майдану і війни, ми тримаємо таких п’явок, що висмоктують останні соки з однієї з найбільш соціально незахищенних верств населення. Подивіться на модульну роботи студентів, на їхні екзаменаційні роботи. Ви їх просто не знайдете, здають пусті листочки, криваві гривні і ву-а-ля!

 

По данным нашего издания, крышует весь этот "бизнес" зав. кафедры ИУСТ Мица А.В., который и сам не против нажиться на студентах. 

 

Вскоре наше издание предоставит факты взятничества как "главного", так и его пособников. Надеемся, что новая полиция и прокуратура обратит свое внимание на данный инцидент.

 

За материалами: http://zak-insider.com/

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.