Жителі Закарпаття позбавляються своїх авто через цигарки (ФОТО)

Учора прикордонниками Мукачівського загону було припинено дві спроби незаконного переміщення цигарок у пунктах припуску через кордон.

Так прикордонним нарядом у пункті пропуску «Дякове», під час огляду автомобіля “Деу”, було виявлено помітне втручання в конструктивні особливості транспортного засобу, до того ж, водій вказаного авто був надто схвильований, даючи непевні відповіді щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів та матеріалів.

     Водієм вказаної автівки виявився громадянин Угорщини, який прибув у пункт пропуску з метою виїзду з України. У своєму авто угорець спробував приховати від прикордонно-митного контролю 215 пачок цигарок на загальну суму 1 тисяча 326 гривень. Авто іноземця теж було вилучено та оцінено у 5 тисяч 296 гривень.

    Ще одну спробу незаконного переміщення тютюнових виробів припинено прикордонниками у пункті пропуску «Лужанка». Приховані цигарки було виявлено під час проведення огляду автомобіля  «АУДІ 100», який виїжджав з України під керуванням нашого співвітчизника. Чоловік спробував перевірити пильність правоохоронців приховавши 265 пачок цигарок у конструктивних порожнинах автомобіля та в запасному колесі, яке знаходились у багажному відсіку. Як і у попередньому випадку, тютюнові вироби та автомобіль у правопорушника було вилучено.

 

 

 

 


Джерело:Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.