Нардеп Мосийчук поддерживает бойцов "ПС"

Об этом на Фейсбуке сообщил нардеп Игорь Мосийчук.

" - На Закарпатті сталася збройна сутичка між персоналом курортно-розважального центру "Хата магната" який належить вихідцям з Донбасу і бійцями "Правого сектора".

Я не маю достовірної і неупередженої інформації про те, що насправді трапилося в "Хаті магната" на Закарпатті але хотів би застерегти правоохоронні органи від упередженості і закликати до прозорості при розслідуванні цієї збройної сутички.

Наразі достеменно відомо, що серед бійців "Правого сектора" учасників цього конфлікту, які всі без виключення являються учасниками найзапекліших боїв в АТО і мають бойові поранення є поранені в ході збройної сутички в "Хаті магната". Тобто мало місце застосування вогнепальної зброї охороною комплексу "Хата магната". Правоохоронні органи мають з'ясувати правомірність застосування зброї.

Я переконаний, що інцидент зафіксований на камери спостереження комплексу "Хата магната" і для суспільства було б дуже важливо якби ця відеозапис була оприлюднена. Бо інакше в мене та багатьох українців виникне питання, що господарі "Хати магната" та правоохоронці від нас приховують"- пишет Мосийчук.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.