Мешканцю Тячівського району поліцейські повідомили про підозру в погрозах вбивством

У грудні минулого року між двома тячівцями виник конфлікт, в результаті якого 38-річний чоловік побив 55-літнього односельчанина та пошкодив його автомобіль марки «Нива». За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчий проводить досудове розслідування.

 

На лінію «102» надійшло повідомлення від 55-річного мешканця села Грушово Тячівського району про побиття. Чоловік повідомив, що його односелець наніс йому тілесні ушкодження та порізав колеса на автомобілі.

 

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що між чоловіками виник конфлікт. Потерпілий на своєму автомобілі марки «Нива» під час полювання заїхав на земельну ділянку 38-річного тячівця. Молодому чоловіку це не сподобалось і він накинувся на мисливця з кулаками. В результаті бійки, 55-річного мешканця Грушова було госпіталізовано до реанімаційного відділення з тяжкими тілесними ушкодженнями.

 

Підозрюваний тривалий час переховувався від слідства. Зараз йому оголосили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України част.1 ст.129 (Погроза вбивством) та част.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі з`ясовуються обставини злочину, тривають досудові перевірки.

 

Відділ комунікації

поліції в Закарпатській області

 

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.