На Рахівщині юнак стріляв у чоловіка

Ввечері, 29 листопада, до чергової частини Рахівської поліції надійшлоповідомлення з районної лікарні про пацієнта, який звернувся за медичноюдопомогою з пораненням зі зброї. Як повідомили медики, загрози йогожиттю нема.
Правоохоронці, які прибули на виклик з'ясували, що між потерпілим, 24-річним жителем села Середнє Водяне та групою чоловіків виник конфлікт. Під час з’ясування відносин один з них дістав з автомобіля пістолет, попередньо – пневматичний, та вистрілив йому в груди. Після цього чоловіки сіли до авто та втекли.

Слідчо-оперативна група спільно з групою реагування встановили данихосіб та затримали 17-річного хлопця, який власне і стріляв в потерпілого.

Як з‘ясували в поліції конфклікт виник через те, що чоловіки не змогли розминутись на вузькій дорозі. На думку потерпілого водій іномарки зачепив його транспортний засіб.

За цим фактом поліцейські Рахівщини розпочали кримінальне провадження за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Пневматичну гвинтівку, з якої стріляв неповнолітній, поліцейські вилучили та направили на експертизу. Слідство у цій справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.