На Закарпатті активісти провели спецоперацію по виявленню незаконних вирубок лісу (ВІДЕО), (ФОТО)

Цими днями патруль «ОПЗ» провів спецоперацію у Великоберезнянському районі на території Ужанського нацпарку.
До нас поступила інформація, що біля селе Стричево ведеться активна рубка лісу. Приїхавши на місце ми виявили велику купу складеної деревини, місцеві повідомили , що звідси вже виїхав лісовоз марки «Краз». Пише прес - служба "ОПЗ".
Зафіксувавши вирублений ліс на фото та відео, наш патруль покинув лісосіку.
Ранком наступного дня з селища Великий Березний в сторону даної лісосіки видвинулись два трактори Т – 150 без номерних знаків. Згодом до них долучилися дві вантажівки – «Урал» та «Камаз».
Коли патруль повернувся на місце де був виявлений вирублений ліс,, всю перечислену авто техніку було замічено саме там, де ще днем раніше була зафіксована деревина.
Також сюди під’їхав легковий автомобіль марки «ГАЗ – Волга», з якої вийшли молоді люди з бензопилами, разом з ними знаходився один з керівників Ужанського нацпарку Олександр Примич.
Близько обіду автомобіль марки «Урал» виїхав з території нацпарку в сторону районного центру, на прицепі «Урала» не було державних номерних знаків, а ліс який був на ньому не був маркований спеціальними «чіпами», що є грубим порушенням чинного законодавства.
Автомобіль заїхав на одну з вулиць Великого Березного де знаходиться деревопереробне підприємство.
Через не великий відрізок часу виїхав і автомобіль марки «Камаз» , і знову історія повторилась , на авто були відсутні номерні знаки та не було «чіпів» . «Камаз» виїхав на теж саме підприємство, що і попередня машина.
Про всі ці події активісти повідомили у районний відділ поліції.
 
 
 
 
По дорозі до села Стричава по праву сторону знаходиться квартал 12, по ліву сторону квартал 11, рубки в цих кварталах не включені у ліміт Ужанського НПП на 2017 рік, отже це самовільні рубки.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.