Подробиці вбивства закарпатця Едіка Стужицького (ФОТО)

Правоохоронці отримали висновки балістичної експертизи у справі щодо вбивства мешканця Стужиці. Фігурантові повідомили про підозру за ще однією статтею.
У рамках ґрунтовного досудового розслідування, проведеного працівниками слідчого управління закарпатської поліції, у справі резонансного вбивства мешканця села Стужиця, що на Великоберезнянщині, поліція отримала нові докази.

Йдеться про інцидент, що трапився 19 серпня. Тоді на лінію «102» закарпатської поліції надійшло повідомлення від мешканця села Стужиця. Чоловік заявив до поліції про вбивство сина. Потерпілий отримав два кульові поранення: в живіт та грудну клітину. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер.

Поліцейські Великоберезнянщини спільно з управлінням карного розшуку та слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області оперативно розшукали підозрюваного у злочині. Ним виявився 59-річний сусід загиблого. Чоловіка затримали.

Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Відносно підозрюваного судом обрано міру запобіжного заходу, він перебуває під вартою.

Після скоєння злочину підозрюваний намагався уникнути відповідальності, приховавши зброю, з якої стріляв. Пістолет правоохоронці розшукали у лісосмузі, за 20 метрів від будинку підозрюваного у вбивстві. Зброю вилучили та направили на експертизу.

У рамках досудового розслідування, вчора, 18 грудня, слідчі відділу розкриття злочинів проти життя та здоров'я особи слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, встановили нові подробиці вбивства. Наразі вже отримано результати балістичної експертизи зброї, вилученої у 59-річного підозрюваного.

Згідно з висновком експертів, пістолет моделі «GLOCK», з якого вбили жителя Стужиці, є вогнепальною зброєю.

На підставі отриманих доказів, чоловікові повідомили про підозру за статтею 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами).

Досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.