Двох п'яних водіїв затримали на Закарпатті (ФОТО)

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Іршавському та Берегівському районах.
У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований скутер марки «Dеltа», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. В нього виявили 1,85 проміле алкоголю. Водійського посвідчення правопорушник не мав. На нього склали відповідні адмінпротоколи, скутер затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Ільниця Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили пізно ввечері автомобіль марки «Volkswagen Pаssat», який виїжджав на дорогу без увімкненого поворотника. Машину зупинили. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,16 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.