В Хусті затримали хулігана в якого були патрони (ФОТО)

Понад два десятка патронів до автомата Калашникова та іншої нарізної зброї вилучили працівники поліції в жителя села Велятино Хустського району. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.Учора, 11 січня, ввечері в поліцію Хуста надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в одному з міських кафе перебуває нетверезий чоловік, який порушує громадський порядок і має при собі патрони.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу хулігана, ним виявився 43-річний житель села Велятино Хустського району. Під час огляду в чоловіка виявили та вилучили 25 патронів калібру 7,62 мм. до нарізної зброї, в тому числі й до автомата Калашникова.

Як повідомив власник патронів, він знайшов їх на смітнику в рідному селі й мав намір збути.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Вилучені набої направлено на експертизу.

До слова, нещодавно фігуранта справи вже затримувала поліція за аналогічний злочин – чоловік незаконно зберігав мисливський порох із метою збуту.

Походження вилучених патронів повинно з’ясувати слідство.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області  
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.