На Ужгородщині викрали авто

Правоохоронці встановили попередні обставини інциденту та розшукали підозрюваних в незаконному заволодінні автомобілем. Наразі авто вилучено та поміщено на арешт майданчик, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
25 січня, близько 10:00, на службу «102» закарпатської поліції надійшло повідомлення від 22-річної мешканки села Сюрте. Жінка розповіла, що з її подвір‘я невідома особа викрала автомобіль, зареєстрований на її батька. У вкраденому «ВАЗ-2107» були документи на транспортний засіб та водійське посвідчення.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої обстежили територію та зібрали речові докази. Як з‘ясували правоохоронці, автомобіль з подвір‘я зник в ніч на 25 січня.

Особи підозрюваних в угоні авто, поліцейські оперативно встановили. Ними виявилися двоє мешканців села Паладь-Комарівці, що на Ужгородщині. 23-річний та 25-річний чоловіки скористалися тим, що автомобіль був припаркований на подвір‘ї з ключем у замку запалювання та викрали його.

За даним фактом поліція розпочала слідство. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України, тобто, незаконне заволодіння автотранспортом. Слідство у справі триває.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.