У Тячівському районі чоловік забив до смерті свою дружину

Поліція Тячівщини повідомила про підозру чоловіку, який наніс дружині травми, несумісні з життям

Співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру жителю села Нижня Апша, який наніс дружині тяжкі травми, що призвели до смерті. Суд вивчив доказову базу поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Вчора, 26 січня, співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, жителю села Нижня Апша. Нагадаємо, в четвер правоохоронці отримали повідомлення від медпрацівника про констатацію смерті 52-річної жінки. У ході слідства працівники поліції встановили, що під час сварки потерпілу побив її 53-річний чоловік. За фактом слідчі Тячівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Тячівський районний суд розглянув докази, які зібрали співробітники поліції, та вибрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.