Мешканця Сваляви судитимуть за крадіжку авто

Працівники Мукачівського відділу поліції завершили досудове розслідування справи щодо угону автомобіля «Volkswagen Passat» з території станції по ремонту автомобілів. Справу з обвинувальним актом направили до суду.У ході розслідування кримінального провадження щодо незаконного заволодіння транспортним засобом правоохоронці з`ясували, що 33-річний мешканець м.Свалява заволодів машиною, котра знаходилась на ремонтних роботах автосервісу в м.Мукачеві, де він працював. Того ж вечора чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і на автодорозі Київ-Чоп, неподалік села Драчин Свалявського району, скоїв ДТП.

Намагаючись уникнути відповідальності, мешканець Сваляви покинув місце автопригоди і близько півроку переховувався від слідства.

Однак правоохоронці чоловіка розшукали, провели досудове розслідування, передбачене ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди) Кримінального кодексу України. Зараз справу направили до суду для обрання міри покарання підозрюваному.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області
Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.