У Мукачеві поліція затримала підозрюваного у збуті фальшивих франків

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу підозрюваного і затримали мешканця міста Ківерці Волинської області за збут підроблених грошей. Зараз чоловік  перебуває  під  вартою.
До  правоохоронців Мукачівського  відділу поліції із заявою звернувся керівник товариства, який повідомив, що невідома особа  у зовнішніх касах, тобто пунктах обміну валют у місті Мукачеві, здала фальшиві швейцарські франки. Суму збитків оцінено в понад 156 тисяч гривень.

Правоохоронці розпочали слідство за ознаками ч.1 ст.199 ККУ, тобто виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей.

В ході розслідування поліцейські відділу встановили, що в період часу з 11.20 год по 12.16 год двоє невідомих осіб у пунктах  обміну на вулицях Миру, Возз’єднання та Матросова обмінювали швейцарські франки. Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний житель Волинської області. Також в ході розслідування оперативники з’ясували, що купюри, які збували фальшивомонетники, були роздруковані на струменевому принтері.

Одного з підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення поліція Мукачева спільно з волинськими колегами затримала. Ним виявися 38-річний мешканець міста Ківерці Волинської області. Зараз підозрюваний згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду перебуває під вартою.

Зараз працівники  поліції встановлюють інших осіб, які були причетні до  виготовлення та збуту фальшивих грошей.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.