Берегівські поліцейські вилучили в чоловіка ніж (ФОТО)

За фактом зберігання холодної зброї берегівцем місцева поліція розпочала  кримінальне провадження. Вилучений предмет поліцейські направили на дослідження фахівцям-експертам. Слідство триває.Вночі 24 лютого працівники патрульної поліції на вулиці Сентфельд  у місті Берегові зупинили автомобіль «ВАЗ 2115». Водій авто порушив правила дорожнього руху.  За кермом транспортного засобу перебував 29-річний місцевий житель.  

В ході перевірки документів чоловік  помітно нервував, а потім раптово вихопив  з бардачка предмет, схожий на ніж, та жбурнув  його до найближчого подвір’я.

Ніж довжиною 25 см, схожий на холодну зброю, поліція вилучила  та направила  для проведення експертизи до  науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 263 Кримінального кодексу України, тобто носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.