Поліція Ужгородщини розкрила крадіжку грошей з будинку мешканки села Кибляри(ФОТО)

Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції завершили досудове розслідування у справі щодо факту крадіжки з будинку мешканки села Кибляри грошей. Кримінальне провадження з обвинувальним актом уже скеровано  до суду, підозрюваному загрожує ув‘язнення до 6 років.З будинку мешканки села Кибляри Ужгородського району невідомий викрав 2 тисячі гривень. Потерпіла заявила про крадіжку до поліції.

За фактом злочину, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у житло.

За підозрою у скоєнні цього злочину поліція затримала 21-річного непрацюючого раніше судимого мешканця села Анталовці. Слідством встановлено, що молодий чоловік, скориставшись незачиненими дверима, скоїв дану крадіжку, а крадені гроші витратив на власні потреби.

На підставі зібраних доказів та наданих свідчень чоловікові повідомили про підозру у скоєнні  злочину. Справу з обвинувальним актом вже скеровано до Ужгородського міськрайонного  суду. Згідно санкції статті підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.