Виноградівська поліція викрила 17-річного хлопця, який скоїв крадіжку з автомобіля

Співробітники Виноградівського відділення поліції затримали  неповнолітнього за підозрою у скоєнні крадіжки мобільного телефону.  За даним фактом відкрито кримінальне провадження.Правоохоронці Виноградівщини розкрили крадіжку мобільного телефону, який належав 20-річному жителю районного  центру села Новоселиця. За словами заявника, сума збитку склала 3600 гривень.

Працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничними  встановили особу підозрюваного в крадіжці та затримали 17-річного мешканця села Королево. Як встановили правоохоронці,  юнак викрав з автомобіля потерпілого телефон та після подарував його свої дівчині.

Крадену річ — мобільний телефон працівники поліції вилучили  та після проведення необхідних слідчих дій його повернуть  власнику. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Окрім цього злочину, неповнолітній підозрюється у ряді інших крадіжок майна скоєних на території району. Щодо нього обрано міру запобіжного  заходу у вигляді тримання під вартою. За всіма фактами крадіжок проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.