В Ужгороді правоохоронці припинили діяльність 4 гральних закладів (ФОТО)

Поліцейські припинили діяльність 4 підпільних закладів у обласному центрі та вилучили гральну техніку.
Увечері 14 березня працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції України та слідчі Ужгородського відділу обласної поліції за процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури провели 4 санкціоновані обшуки на території м.Ужгород, де знаходились гральні заклади, які функціонували під виглядом букмеркерських контор.

В ході відпрацювання поліцейські вилучили 89 одиниць комп’ютерної техніки та інше обладнання. Окрім цього, вилучили «чорнові» записи та гроші на суму понад 30 тис. грн., які були отримані злочинним шляхом. За попередніми даними сума вилученого обладнання становить понад 500 тис. грн.

На даний час оперативники та слідчі встановлюють осіб, які можуть бути  причетні до організації грального бізнесу на території Закарпатської області.

Кримінальне провадження  відкрито за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень.

Якщо громадяни володіють інформацією про функціонування на території області гральних закладів, вони можуть звертатися на спецлінію «102» або до Управління захисту економіки в Закарпатській області. Також громадяни можуть особисто звернутися до управління.

Наша адреса: м.Ужгород, вул. Можайського, 3
Електронна адреса: zk@ekon.np.gov.ua

Відділ комунікації за матеріалами
Управління захисту економіки
в Закарпатській області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.