В Мукачеві накрили наркопритон (ФОТО)

Співробітники обласного управління протидії наркозлочинності спільно з правоохоронцями Мукачівського відділу поліції виявили факт організації наркопритону у помешканні мукачівця.Як з’ясувалося, власник надавав житлову площу для вживання наркотичних засобів та психотропних  речовин.  Всі заборонені речовини поліція вилучила. За вказаним фактом розпочала розслідування.

До поліцейських управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області надійшла інформація про те, що 20-річний мешканець Мукачева надавав у користування своє помешкання наркозалежним. У приміщенні, вони могли вживати наркотики, у будь-який період доби.
Під час документування злочинної діяльності,  у ході обшуку приватного будинку мукачівця,  поліцейські виявили та вилучили білу порошкоподібну речовину, схожу на психотропну – «метамфетамін»,  вагою  близько 5 грамів та два пристрої для вживання наркотичного засобу – марихуани. Усе вилучене слідчі направили на експертизу.
За вказаним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення для цих цілей). Кримінального кодексу України. У справі триває  розслідування.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.