Біля Ужгорода затримали нелегалів (ФОТО)

Працівники Чопського прикордонного загону, разом із працівниками поліції Закарпаття задокументували факт нелегального перебування на території області громадян іноземних держав. Наразі іноземці перебувають у відділі тимчасового тримання в селі Оноківці.
Протягом доби правоохоронці Закарпаття зафіксували три факти незаконного перебування на території Ужгородського району іноземних громадян.

Працівники Чопського прикордонного загону, разом із працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, а також працівниками Управління патрульної поліції, виявили 12 нелегальних мігрантів. П’ятьох із них — трьох чоловіків та двох жінок, віком від 16 до 30 років, правоохоронці затримали на околиці села Кам’яниця Ужгородського району. Ще сімох чоловіків виявили при в’їзді в Ужгород, на вулиці Гагаріна. Їхні дані встановлюють. На даний час іноземці перебувають у відділі тимчасового тримання в селі Оноківці Ужгородського району.

Як уточнили у прикордонному відомстві, затримані документів при собі вони не мали, однак назвалися громадянами Шрі-Ланки. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст.202 КупАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду».

Тим часом, правоохоронці з’ясовують причини та обставини, за яких нелегали потрапили на територію області, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.