На Ужгородщині затримали вбивцю (ФОТО)

Поліція Закарпаття розкрила вбивство жителя Житомирщини у селі Минай Ужгородського району. Підозрюваного у тяжкому злочині правоохоронці затримали.
Вчора, 8 квітня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Минай Ужгородського району, який заявив про вбивство в сусідньому будинку. На місце події одразу прибули слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції районного відділення, відділ з розкриття злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини та криміналістичний відділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області.
Правоохоронці встановили, що напередодні вбивства в будинку, де трапилася трагедія, відпочивали четверо осіб: 20-річний житель міста Коростень Житомирської області, 21-річний мешканець міста Лозова Харківської області, 28-річний чоловік з Лисичанська Луганської області та 22-річний житель Кривого Рогу Дніпропетровської області. Всі вони були колегами.
Під час відпочинку між  20-річним жителем Житомирської області та 22-річним мешканцем Дніпропетровщини відбувся конфлікт, в результаті якого останній вдарив кухонним ножем опонента в груди. Потерпілий від отриманої травми помер в Ужгородській районній лікарні.

Правоохоронці дали орієнтування Управлінню патрульної поліції в Закарпатській області на підозрюваного, його оперативно розшукали. Начальник слідчого відділу Ужгородського районного відділення поліції вніс відомості до ЄРДР та розпочав досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 115 ККУ. Житель Кривого рогу затриманий в порядку ст. 208 КПК України, слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.