На Тячівщині затримали підозрюваних у вбивстві (ФОТО)

Слідчі Тячівського відділу поліції встановлюють обставини, за яких троє мешканців села Руське Поле побили свого односельця. Від отриманих травм чоловік помер. За фактом розпочато кримінальне провадження.
Співробітники Тячівсього відділу поліції розслідують справу про побиття з летальними наслідками 48-річного мешканця села Руське Поле.

Як з’ясували правоохоронці, пізно ввечері 11 квітня потерпілий разом із двома односельцями гостювали у будинку їхнього спільного знайомого — 47-річного жителя села Руське Поле. Під час застілля між присутніми виникла сварка.

У результаті конфлікту троє чоловіків: двоє гостей та господар будинку, побили 48-річного чоловіка. Після цього потерпілий повернувся додому і від отриманих травм помер.

Працівники поліції оперативно затримали підозрюваних у скоєнні злочину: 26-ти, 66-ти та 47-річного мешканців села Руське Поле.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Затримані перебувають у Тячівському відділку поліції. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.