Мукачівець викрав в Ужгороді квадроцикл (ФОТО)

Працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода оперативно затримали мукачівця, підозрюваного у викраденні квадроцикла. Крім того, в чоловіка вилучили наркотичні речовини. За фактами розпочаті кримінальні провадження.Вчора, 23 квітня,  ужгородським поліцейські розкрили злочин, одразу після того, як про нього заявили.

Зранку, близько 7:30 години, 48-річний ужгородець повідомив, що вкрали його транспортний засіб. Квадроцикл «Polaris» власник залишив неподалік від свого будинку.
Слідчо-оперативна група та працівники відділу кримінальної поліції майже одразу  затримали підозрюваного в крадіжці на вулиці Собранецькій. 32-річний мукачівець перевозив викрадений квадроцикл у вантажній частині свого автомобіля. Крім того, під час поверхневого огляду «Volkswagen» правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з 1 грамом речовини білого кольору, зовні схожої на наркотичну.

Затриманий перебуває у відділку поліції та надає показові свідчення. У його діях вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 309 та 289 Кримінального кодексу України.

Автомобіль та квадроцикл поміщено на спецмайданчик. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.