В закарпатському Хусті затримали акушера (ФОТО)

Сьогодні, 24 квітня, працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та Хустської місцевої прокуратури затримали завідувача пологового відділення під час одержання неправомірної вигоди.Оперативники управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції встановили, що за госпіталізацію та надання медичної допомоги під час пологів у громадянина вимагають 500 доларів США неправомірної вигоди.

В межах кримінального провадження правоохоронці задокументували факт вимагання та одержання завідувачем пологового відділення визначеної ним суми коштів.
Сьогодні, 24 квітня, працівники УЗЕ в Закарпатській області Нацполіції  та Хустської місцевої прокуратури затримали медика в приміщенні пологового відділення лікарні під час одержання останньої частини коштів - 400 доларів США.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу  України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Медика затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі перевіряється його причетність до вчинення інших фактів вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

тел. довіри(098) 103-96-59

dze@ekon.np.gov.ua
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.