Іршавчанина затримали за зберіганнь 5 кг наркотиків

Іршавським відділенням поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 48-річного мешканця міста Іршави у зберіганні з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах. Чоловікові обрано запобіжний захід – тримання під вартою. 
Нещодавно, під час санкціонованого обшуку у дворогосподарстві, що належить 48-річному іршавчанину, поліцейські виявили та вилучили 196 висушених рослини, зовні схожих на нарковмісні. Окрім того,  у будинку знайшли 500 грамів подрібненої сухої речовини рослинного походження, зовні схожої на «марихуану».

Правова кваліфікація кримінального правопорушення — частина 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах з метою збуту), що карається обмеженням волі на строк від восьми до дванадцяти  років з конфіскацією майна.

Вчора, 25 квітня слідчим суддею Іршавського районного суду 48-річному мешканцю м. Іршави обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 (шістдесят) діб. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.