В Оноківцях спіймали на хабарі держпосадовця

Як повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області, вчора спеціалісти слідчого управління ГУНП в Закарпатській області розпочали кримінальне провадження за фактом корупційних дій керівника районного відділення однієї з державних установ. Службовець вимагав у громадянина 1500 гривень за прискорення виготовлення та отримання документа.
Відповідно до постанови прокурора Закарпатської області до провадження слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області прийнято розслідування факту отримання неправомірної вигоди посадовцем.

Правоохоронці встановили, що вчора, 26 квітня, о 14:30 год., 34-річний начальник районного відділення державної установи отримав 1500 гривень неправомірної вигоди. Гроші державному службовцю передавав 29-річний громадянин за пришвидшене виготовлення документів. Отримання неправомірної вигоди відбулося в службовому кабінеті посадовця в адмінбудівлі в селі Оноківці Ужгородського району.

Посадову особу затримано в порядку статті 208 КПК України прокурором прокуратури Закарпатської області. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Усі обставини справи з’ясовує слідство.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.