Мукачівські поліцеські знайшли "фейкового" підривача торгового центру (ФОТО)

"Поліція Мукачева спільно з правоохоронцями Управління кримінальної поліції та Управління СБУ в Закарпатській області встановили  особу, яка повідомила про замінування торгового центру в Мукачеві. Заявником виявився 30-річний мукачівець. За необдуманий вчинок йому загрожує до 6 років ув’язнення. Слідство триває.", - про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


25 квітня до Мукачівського відділу  поліції надійшло повідомлення про замінування місцевого торгового розважального центру по вул. Воз’єднання. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, фахівці-вибухотехніки, кінологи, рятувальники, медичні працівники, тощо. Негайно було  евакуйовано близько 350 осіб з числа працівників та відвідувачів даного центру.

Протягом двох годин вибухотехніки перевіряли кожен куток, крок за кроком обстежували приміщення закладу, шукаючи вибухівку. У результаті обстеження приміщення торгового центру жодних вибухонебезпечних предметів поліцейські не виявили.

Паралельно з пошуком вибухівки правоохоронці розпочали заходи щодо встановлення особи, яка телефонувала. Поліцейські з’ясували, що дзвінок надійшов зі стаціонарного телефону, що розташований на території стоянки торгового центру.
У результаті ряду першочергових слідчих  та розшукових заходів працівники поліції впродовж доби встановили особу, причетну до скоєння цього правопорушення.

Ним виявився колишній працівник торгового центру, 30-річний мешканець Мукачева. Причину такого вчинку чоловік пояснив образою на своє керівництво.  

За цим фактом слідство триває і надалі, кримінальне провадження відкрите за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Сьогодні вирішується питання щодо повідомлення мукачівцеві про підозру у скоєному.

Поліція Закарпаття звертає увагу громадян: повідомляючи нібито про замінування, люди не завжди замислюються про наслідки своїх дій. В даному випадку проводиться колосальна робота, задіюються всі екстренні та спеціальні служби.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.