На Закарпатті священик УПЦ МП ледь не вбив дружину

Все частіше священнослужителі УПЦ МП знаходяться в центрі гучних скандалів, учасниками п’яних розбірок та ДТП. Можливо так сталося тому, що кожен рядовий священнослужитель дивлячись на те, що його Московський керівник патріарх Кирило благословляє на війну російську армію, відчуває в собі впевненість та «силу в руках»?Один з таких скандалів стався і у тихому селі Колодне, Тячівського району, Закарпатської області. 04 червня стався сімейний конфлікт під час якого п’яний священик Української православної церкви Московського патріархату, побив власну жінку. Цього разу любителем «помахати руками» виявився 41 річний  священнослужитель Іллінського скиту Грушівського монастиря, що знаходиться в Тячівському районі, Закарпатської області, смт. Дубове (Вишній Дубовець) протоієрей Майор М.П. Скитоначальником вищевказаного монастиря, як не дивно виявився громадянин Російської Федерації ієромонах Кирил (Шевченко).
З неофіційних даних отримано інформацію, що дружина священнослужителя хотіла подати на розлучення через те, що протоієрей Михайло навіть маючи 5 спільних дітей з матушкою постійно їй зраджував та приходячи на підпитку тероризував її та дітей. У побитті своє дружини та дітей священнослужитель був помічений давно в результаті чого був знятий з однієї з керівних посад митрополитом Хустським і Виноградівським Марком (Петровці), який як не дивно також виявився громадянином Російської Федерації, але з проходженням деякого часу з благословення митрополита знову отримав право правити літургію. Чи не забагато високопоставлених священнослужителів в середовищі однієї єпархії є громадяни країни агресора та чи не причетні вони до розгортання та замовчування таких гучних фактів, думайте самі.
Цього разу все обійшлося не так гладко як в попередні рази. Протоієрей Михайло 04.06 під час так званого «Петрового посту» будучи у стані алкогольного сп’яніння вирішив втримати дружину «кулаками» в наслідок чого наніс матушці Майор Розалії середньої тяжкості тілесні ушкодження. Матушка Майор Розалія з ласки чоловіка отримала струс мозку, зламаний ніс та перебуває на стаціонарному лікуванні у відділенні травматології Тячівської районної лікарні №1.
По даному факту з власних джерел з правоохоронних органів відомо, що Тячівський районний відділ національної поліції зареєстрував факт нанесення тілесних ушкоджень та завів на «московського попа» кримінальну справу за статтею 125 КК України. Громадськість буде пильно слідкувати, за розслідуванням інциденту, щоб гріховник у рясах поніс передбачене покарання за свої аморальні діяння.
Неодноразово розбещені владою та грошима священнослужителі УПЦ МП ставали основними фігурантами гучних справ де відкрито показували ненависть  до своїх громадян, а тепер показують цю ненависть навіть по відношенню до членів своїх сімей. Тому напевно все таки треба створити в Україні власну помісну православну церкву, яка буде по справжньому вчити любити свого ближнього та поважати членів своєї сім’ї.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.