Поліція Мукачева затримала чоловіка, розшукуваного за скоєння тяжкого злочину

Поліцейські  розшукали 32-річного підозрюваного у жорстокому побитті жителя Мукачева. Чоловіка  затримали, відносно нього обрали  міру  запобіжного заходу  —  тримання під вартою. Слідство триває.
Працівники кримінальної поліції Мукачівського  відділу  затримали підозрюваного в умисному нанесенні тяжких  тілесних  ушкоджень 41-річному мукачівцю.
Розшукуваний  разом з  іншими мукачівцем у липні минулоріч жорстоко  побили чоловіка. З місця події нападники зникли. Потерпілого доставили до лікарняного закладу. Згідно  з довідкою експерта, нанесені чоловікові тілесні ушкодження відносяться  до групи тяжких.

Після проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що причетні до злочину двоє мукачівців 30 та 32 років, раніше судимі за вчинення низки кримінальних правопорушень.  Молодшого з них поліція затримала раніше, другий учасник близько півроку переховувався від поліції.

Працівники кримінальної поліції   провели низку необхідних заходів і встановили його місцезнаходження. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Йому вже повідомили  про підозру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень вчинене групою осіб, що передбачено ч. 2 статті 121 та  скоєння іншого злочину за  ч. 2 статті  186 Кримінального кодексу України, тобто пограбування.

Відносно підозрюваного обрали міру запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою.  Слідство  у справі триває і надалі.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.