Мукачівські поліцейські розкрили крадіжки з районної лікарні

Слідчий Мукачівського відділу поліції за п’ятьма епізодами крадіжок з приміщень медичних  установ міста провів досудове розслідування. Справу з обвинувальним актом направив до суду. Підозрюваний у вчиненому перебуває  під  вартою.До поліцейських Мукачівського відділу надійшло повідомлення від охоронця місцевої поліклініки на вулиці Грушевського про те, що у одному з медичних  кабінетів вони затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи задокументували факт замаху на крадіжку. В ході слідства полісмени встановили причетність 38-річного мукачівця до вчинення інших чотирьох крадіжок з приміщень поліклініки та центральної  районної лікарні. Як встановили у поліції,  чоловік двічі проникав до терапевтичного  відділення,  де з горища лікарні викрав два трансформатори до вантажного ліфту. За кілька днів мукачівець вчинив ще один злочин – з кабінету у поліклініці викрав рукомийник та інше обладнання зорової шафи.

Наступного дня мукачівець незаконно заволодів велосипедом пенсіонера. Пацієнт перебував на амбулаторному лікуванні у медзакладі на вулиці Грушевського. Загальна сума збитку склала понад  24 тисячі гривень.

Зараз  підозрюваний у крадіжках,  поєднаних  з  проникненням до приміщення,  перебуває  під  вартою. Справу  з обвинувальним актом скерували до  суду для прийняття остаточного  рішення.

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.