Жахливе вбивство сталося на Ужгородщині (ФОТО)

Обласні слідчі та розшуковики, спільно з районними поліцейськими, встановили попередні обставини смерті пенсіонерки з Ужгородщини. Підозрюваного у вбивстві жінки затримано у порядку статті 208 КПК України.Ужгородські районні слідчі спільно з працівниками спеціалізованого відділу розкриття злочинів проти життя та здоров'я особи та працівниками Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області за лічені години розшукали причетного до вбивства жінки на Ужгородщині.

Повідомлення про факт смерті пенсіонерки з села Ірлява,що на Ужгородщині, на лінію «102» надійшло близько 21:25.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що на тілі 84-річної є ознаки насильницької смерті. Цей факт підтвердив і судмедексперт, який встановив, що жінка померла від удару тупим предметом по голові.

За фактом злочину, слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство.

Поліція оперативно опрацювала прилеглий район, опитала сусідів та зібрала доказову базу. За лічені години,підозрюваного у вбивстві пенсіонерки розшукали. Ним виявився 54-річний сусід загиблої. Серед причин – побутовий конфлікт,що виник між ними раптово. Наразі фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України.

Поліцейські встановлюють усі обставини справи і перевіряють причетність до злочину інших осіб. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.