На Іршавщині поліція оперативно розкрила угон вантажного автомобіля

Викрадений від пенсіонера вантажний автомобіль «ГАЗ 5204», іршавські правоохоронці розшукли менш ніж за годину. Підозрюваний в угоні автомобіля, того ж дня скоїв крадіжки майна з трьох автомобілів та підсобного приміщення. Поліція затримала чоловіка, за всіма фактами розпочали слідство.Вчора, 25 червня о 22:00 год. на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця села Богаревиця, що на Іршавщині. 73-річний чоловік заявив, що невідома особа незаконно завололіла його вантажним автомобілем марки «ГАЗ 5204».

Правоохоронці, що прибули на місце злочину, оперативно розшукали викрадений автомобіль та самого викрадача. Ним виявився 47-річний односелець потерпілого. Свій вчинок чоловік пояснив бажанням покататись. Проте йому цього не вдалось оскільки за кілька кілометрів він врізався у причіп, де залишив авто і втік. Транспортний засіб вже повернуто власнику на зберігання.

Як з‘ясували працівники поліції, чоловік причетний до скоєння ряду інших крадіжок. Того ж дня, у селах Негрово та Доробратово чоловік скоїв крадіжку з трьох автомобілів, звідки викрав дзеркало заднього виду, флешку, прилад тахограф та інші речі. Після, дорогою додому, з підсобного приміщення у Богаревиці, чоловік викрав у односельця побутові речі та посуд.

Частину речових доказів поліцейські вилучили. За всіма фактами скоєних кримінальних правопорушень слідчі Іршавського відділення поліції розпочали слідство. Кримінальні провадження відкриті за частинами 1 та 3 статті 185 та за фактом закінченого замаху на незаконне заволодіння транспортним засобом, що передбачено ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Наразі щодо фігуранта справ вирішується питання про повідомлення йому підозри у злочинах та обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.