Перечинська поліція розпочала додаткове слідство у справі побиття мешканця Тур’ї Поляни

Правоохоронці відкрили додаткове провадження у справі хуліганства, що мало місце у селі Тур’я Поляна. Фігурантам інкриміновано ще й заподіяння тяжких тілесних ушкоджень
У ході досудового розслідування за фактом хуліганських дій у селі Тур’я Поляна слідчий Перечинського відділення поліції отримав висновок експертизи, який підтверджує необхідність виділення додаткової кваліфікації у справі побиття мешканця села Тур’я Поляна. Нагадаємо, інцидент мав місце наприкінці квітня.
Тоді до Перечинського відділення поліції із заявою про побиття звернувся 31-річний житель села Тур’я Поляна. Він повідомив, що двоє чоловіків ввечері 29 квітня біля місцевого магазину нанесли йому тілесні ушкодження. На момент написання заяви потерпілий до медиків не звертався.
Співробітники Перечинського відділення поліції направили чоловіка на експертизу, опитали свідків, зібрали доказову базу та встановили, що біля магазину в селі Тур’я Поляна сталася бійка за участі п’яти місцевих жителів, в якій постраждали двоє осіб. Один з них отримав серйозні тілесні ушкодження.

Злочинні дії було кваліфіковано як хуліганство, вчинене групою осіб. Тепер же, отримавши висновок експерта, у поліції визначилися з додатковою кваліфікацією правопорушення. Фігурантам інкриміновано злочинні дії за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 21-річний ужгородець. Вирішується питання про обрання фігурантові міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.
 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.