В Ужгороді та Виноградові поліцейські розкрили дві крадіжки

Працівники поліції  двох районів Закарпаття затримали двох підозрюваних у скоєнні крадіжок документів та гаманця з грошима. Слідство у справах триває.
 27 липня, поліцейські Ужгородського відділу встановили місцезнаходження та затримали неповнолітнього  місцевого мешканця, підозрюваного у викраденні гаманця. 15-літній хлопець зізнався, що поблизу вокзалу в Ужгороді викрав у жінки портмоне. За словами потерпілої, 47-річної мешканки міста Чоп, у гаманці було понад 10 тисяч гривень. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Усі обставини справи з’ясовують слідчі.

Поліцейські Виноградівського відділення поліції розкрили крадіжку документів, про яку заявив 42-річний житель райцентру. Чоловік розповів, що з його кабінету за місцем роботи хтось викрав належну йому документацію. Завдяки оперативній роботі працівників сектору кримінальної поліції підозрюваного затримали. Ним виявився 39-річний виноградівець, раніше судимий за крадіжку.
Слідчі відділення  розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 357 Кримінального кодексу України (Незаконне з

аволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом). Санкція статті передбачає максимальну міру покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.