Шість нелегалів на таксі намагалися перетнути кордон на Закарппатті

У Закарпатській області в суботу затримані шестеро іноземних громадян, які намагалися перетнути кордон з Європейським Союзом, не маючи при собі відповідних документів, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Уранці оперативники ... автодорогою "Київ-Чоп" ус.Великі Лази Ужгородського району зупинили для перевірки автомобіль "Opel Zafira" іноземної реєстрації. За кермом авто знаходився 53-річний іноземець, який нині проживає в Україні і підробляє таксистом. Окрім водія, в автомобілі знаходилися шість чоловіків віком від 18 до 30 років, у яких при собі не було жодних документів. У відділенні поліції правоохоронці з'ясували, що 53-річний чоловік домовився за грошову винагороду допомогти іноземцям у безперешкодному пересуванні прикордонним районом до лінії розмежування країн. Самі ж іноземці пояснили, що мали намір через Україну потрапити до Німеччини", - йдеться в повідомленні.

Іноземців доставили до Чопського прикордонного загону, на них складено адмінматеріали.

Автомобіль, в якому правоохоронці виявили шістьох нелегальних мігрантів, помістили на штрафмайданчик Ужгородського районного відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через кордон. Розслідування у справі триває.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.