Житель Волині скоїв злочин у Мукачеві

На вулиці Ярослава Мудрого у місті Мукачеві невідомий, погрожуючи ножем продавцю магазина, викрав із каси 5520 грн. Поліцейські оперативно встановили та затримали підозрюваного у вчиненому мешканця Волинської області. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

До Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від 22-річної жінки про те, що вночі, близько 03.50 год, у приміщення магазину, де вона працює  продавцем, увірвався невідомий і з каси  викрав гроші у сумі 5520 гривень.

На місце події оперативно виїхали поліцейські відділу, які встановили, що чоловік скористався можливістю, коли двері до павільйону магазину були відчинені, забіг всередину і, погрожуючи ножем продавцю, з сумки викрав гроші. Під час нападу причетний до злочину наніс жінці тілесні ушкодження у вигляді різаних ран пальців рук. 


Співробітники кримінальної поліції Мукачева швидко встановили особу нападника. 27-річного мешканця Волинської області, якого підозрюють у нападі, правоохоронці Мукачева затримали наступного дня після вчинення розбою у м.Львів. 

Зараз мукачівські слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням до приміщення, що передбачено ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розслідування у справі триває.

 

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області


Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.