Мукачівські поліцейські скерували до суду обвинувачення щодо крадіжки телекомунікаційного кабелю (ФОТО)

Співробітники відділу поліції Мукачева направили до місцевого суду справу з обвинувальним актом відносно трьох місцевих мешканців. Чоловіки викрали дріт з цінним металом, завдавши збитків підприємству на суму понад 10 тисяч гривень.

На лінію «102» надійшло повідомлення від працівника приватної  телекомунікаційної компанії про спрацювання сигналізації в одному з телефонних колодязів на перехресті вулиць Пряшівська-Крилова у м.Мукачеві.

На вказану адресу негайно виїхали співробітники відділу поліції. Об’їжджаючи наближену територію, поліцейські виявили трьох молодих чоловіків, які обпалювали мотки з проводом.

 

Як з`ясували правоохоронці, троє вже судимих  мукачівців,  віком 23 та 25 років, випалювали з викраденого кабелю мідний дріт, який в подальшому мали намір продати. Загальна довжина викраденого кабелю склала 130 метрів.

За ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена групою осіб, у поліції провели розслідування. Речові докази – кабель та інструменти слідчі вилучили. Справу з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.