Мукачівські поліцейські у місцевої мешканки вилучили рослини коноплі (ФОТО)

Співробітники Мукачівського відділу поліції під час проведення санкціонованого судом обшуку із присадибної ділянки мешканки міста вилучили 6 кущів коноплі та залишки сухої речовини, схожої  на марихуану. Вилучене направили на експертизу. За даним фактом проводять розслідування.

Вчора, 4 вересня, у помешканні 53-річної мешканки міста Мукачево на вулиці Підгорянській поліцейські відділу спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції за Ухвалою місцевого суду провели обшук. Під час слідчих дій поліцейські на присадибній ділянці біля приватного будинку виявили  парник з нарковмісними рослинами коноплі.  

В ході обшуку полісмени вилучили 6 кущів коноплі, висотою близько 2 метрів та з горища прибудови - залишки сухої речовини, схожої на марихуану. Все вилучене правоохоронці скерували на експертне дослідження.  

У рамках кримінальних проваджень, передбачених частиною 1 статті 309 та частиною 1 статті 310 (Незаконне зберігання наркотичних речовин та Незаконний посів маку або конопель) слідчі Мукачівського відділу поліції з’ясують усі обставини правопорушення. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
  

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.