В Ужгороді затримали злодія з Тячівщини

Правоохоронці Дубівського відділення поліції в обласному центрі Закарпаття затримали мешканця Тячівщини, який розшукувався слідчим відділом за вчинення крадіжок. Підозрюваного доставили до поліції.  

Вчора, 5 вересня, працівники кримінальної поліції Дубового у місті Ужгород затримали мешканця села Великі Лази, що на Тячівщині. Чоловік розшукувався поліцією за вчинення крадіжок. Як встановили правоохоронці, 33-річний мешканець Тячівщини двічі викрадав електротехніку та мобільні телефони з будинків односельчан. Сума завданих збитків склала понад 10 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів полісмени з’ясували, що деякий час чоловік переховувався у місті Дніпро.

За фактами крадіжок, що передбачено частиною 2 статті 185 Кримінального  кодексу України – Крадіжка,  вчинена повторно, у поліції відновили слідство. Зараз вирішують питання щодо обрання міри запобіжного заходу фігуранту провадження. Чоловіка перевіряють на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.