Прикарпатець викрав у Хусті автомобіль «Chrysler» (ФОТО)

Іванофранківець під приводом “тест-драйву” автомобіля викрав його у хустянина. Намагаючись  сховати сліди злочину, чоловік замінив номерні знаки на автомобілі. Закарпатські правоохоронці вирахували його. Викрадений «Chrysler» поліцейські вилучили. Кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.



Нещодавно до Хустського відділу поліції із заявою про викрадення  автомобіля “Chrysler” звернувся місцевий мешканець. В угоні транспортного засобу потерпілий запідозрив чоловіка, який мав намір купити в нього машину.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, хустські правоохоронці спільно з працівниками Управління кримінальної поліції області вирахували особу, причетну до угону. Ним виявився 20-річний мешканець Івано-Франківської області.
 Як з’ясували правоохоронці, підозрюваний під приводом купівлі транспортного засобу та перевірки його технічного стану сів у авто, поїхав та не повернувся. Аби замести сліди злочину, фігурант справи замінив на викраденій автівці номерні знаки.
 

Автомобіль доставили на арештмайданчик Хустського відділу поліції.
 

Кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Іванофранківцю вже повідомили про підозру у скоєному ним кримінальному правопорушенні. У ході досудового розслідування поліцейські з’ясують усі обставини події.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.