Два закарпатця активно зайнялися гоп - стопом через, що потрапили в руки поліцаїв (ФОТО)

Співробітники Тячівського відділу поліції розкрили два грабежі. Спіймані правоохоронцями чоловіки підозрюються у відкритому заволодінні речами приїжджих неповнолітнього та жінки.

В четвер, 6 вересня, з різницею в одну хвилину надійшло два повідомлення про грабежі в Тячеві. Першим заявником став 17-річний житель села Білки Іршавського району, який приїхав до Тячева. Юнак повідомив, що до нього підійшли двоє чоловіків та відібрали мобільний телефон. Наступною про грабіж повідомила 51-річна жителька села Лази. У потерпілої двоє невідомих в Тячеві відібрали сумочку, ювелірні прикраси та телефон.

Поліція Тячівщини провела оперативно розшукові заходи та встановила особи грабіжників. Ними виявилися 17-річний житель селища Буштино та 24-річний тячівець. За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, вчинений групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Попередньо підозрювані нанесли збитки потерпілим на 15,5 тисяч гривень. Все награбоване поліція вилучила. Слідство триває, вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.